Teams

"Als freelancer moet je maar afwachten in welk ontwikkelteam je terecht komt. Met het Teams concept zit ik in een ingewerkt team van professionals uit het Freelanders netwerk."

Het probleem.

U kent het probleem misschien wel. Kiest u voor een bureau, waarbij u krijgt wat zij toevallig beschikbaar hebben? Of kiest u voor freelancers en dan maar hopen dat het een goed functionerend team is?  Een Team van Freelanders lost het dilemma op.

Freelanders levert ingewerkte, multidisciplinaire teams. Zorgvuldig op maat samengesteld, passend bij uw project. Waarbij u als opdrachtgever bepaalt hoe het Team er uit ziet.

 

Hoe we werken.

Teams van Freelanders bestaan altijd uit een vaste kern van 3 tot 4 mensen. Omdat elk project en organisatie anders is, wordt het team per project op maat aangevuld. Denk aan extra developers, designers of een Product Owner. Dat doen we natuurlijk in nauwe samenspraak met u als klant.

Gedurende het project bekijken we continue of de samenstelling van het team nog wel klopt met de vraag. We sturen direct bij als dat nodig is. U bepaalt.

Vanuit Freelanders krijgt het team continue coaching. Dit doen wij om er voor te zorgen dat het team optimaal presteert.

Wat levert het op?

U krijgt een volledig multidisciplinair team, wat naadloos aansluit op uw vraag. Maar zonder de opstartproblemen van een nieuw team. U kent het misschien wel; lange retro’s en overlegjes omdat de teamleden elkaar nog onvoldoende kennen. Of nog vervelender; een team waarin de chemie ontbreekt! Waar de Scrum Master een dagtaak heeft aan bijsturen.

Bij een Team van Freelanders heeft u direct een ingewerkte groep.

Maatwerkbemiddeling voor u