Mensen

"Freelanders is een serieuze netwerkorganisatie. De focus ligt op kwaliteit, in alle facetten van het bemiddelingsproces."

Het probleem.

Het succes van elk project is afhankelijk van de kwaliteit van de opdrachtgever, de kwaliteit van het proces (vaak scrum), maar vooral van de kwaliteit van de mensen die het uitvoeren. De eerste twee factoren, daar kunt u zelf veel aan doen. De laatste factor, de belangrijkste, daar heeft u Freelanders voor.

“Een Freelander is een top en top professional. Die weet wat er nodig is om succesvol te zijn en te blijven.”

Hoe we werken.

Freelanders verbindt innovatieve opdrachtgevers aan de beste ICT professionals uit haar netwerk. Deze mensen zijn de beste in hun vak. En hebben de drive om succesvol te zijn. Ze tonen eigenaarschap in het project. Ze weten dat samenwerken essentieel is om tot succes te komen. En ze hebben altijd focus op het probleem van de opdrachtgever.

“Wij kennen onze opdrachtgevers. We denken mee. We ontzorgen en helpen innoveren.”

Wat levert het op?

Goedkoop is duurkoop. De kosten van onderhoud en verbetering van slecht geschreven code zijn een veelvoud van de ontwikkeling van diezelfde code. Een goedkope, kwalitatief iets mindere oplossing kiezen lijkt aantrekkelijk. Maar uit alle onderzoeken blijkt dat deze keuzes op langere termijn nadelig uitpakken.

Maatwerkbemiddeling voor u