Wolters Kluwer

"When you have to be right."

Wolters Kluwer is de kennispartner voor juridische en fiscale professionals.

Wij bieden up-to-date informatie, software en tools waarmee zij effectiever en efficiënter kunnen werken. Wij zorgen voor innovatieve manieren om onze informatie continu beschikbaar en makkelijk toegankelijk te maken, zodat onze klanten erop kunnen vertrouwen dat ze altijd en overal de juiste beslissingen nemen.

Professionals hebben meer dan ooit behoefte aan praktijkgerichte, duidelijk gestructureerde informatie oplossingen, aan intelligente software en workflow tools. Voor Wolters Kluwer betekent dit dat ons aanbod van online informatie sterk groeit en dat wij investeren in innovatieve, technologische oplossingen. Daarmee helpen we het werk van professionals minder complex en efficiënter te maken. Daarbij helpen we hen ook bij het nemen van cruciale beslissingen. Op het juiste moment én in de juiste vorm.

Wolters Kluwer begrijpt wat er op het spel staat. Onze klanten vertrouwen op onze ongeëvenaarde expertise, de inventieve wijze waarop we uitdagingen aangaan en onze intuïtieve technologie. Maar bovenal op ons grote verantwoordelijkheidsgevoel onze klanten van dienst te zijn bij de cruciale beslissingen die ze moeten nemen.