category-icon

Solution Architect, Software Engineer, Agile Coach en Teamleider

Beschikbaar

Solution Architect, Software Engineer, Agile Coach en Teamleider

kom in contact

 

Diversen

  • Beschikbaar: 01 juli 2019 (in overleg)
  • Locatie: Randstad & Gelderland

 

Introductie van de Freelander

 

  • De ideale rol voor mij bestaat uit meerdere facetten, waarbij architectuur, ontwerpen en ontwikkelen gecombineerd kunnen worden met teamleiding en coaching. Het uitgangspunt is een innovatief project met onderzoek-, ontwerp- en ontwikkelingsaspecten. Naast de technische kant ligt de nadruk op samenwerking en het uitwisselen van ideee╠łn. De grote kracht hierbij zijn mijn communicatieve vaardigheden, initiatief en mijn zelfstandigheid om teams aan te sturen en te begeleiden.
  • Naast de vele projecten en producten ben ik ook auteur van publicaties in toonaangevende vakbladen, heb ik een aantal technische presentaties gegeven op innovatieve seminars, bij bedrijven en gastcolleges aan de Hogeschool Utrecht.

 

Ervaring van de Freelander

 

Lead architect (Self employed)
  • De afgelopen jaren heeft deze organisatie een enorme groei aan klanten doorgemaakt. Om deze groei in zowel klanten als producten door te kunnen zetten, dient er op architectuur en infrastructuur een aantal veranderingen plaats te vinden. Naast de huidige Java applicatie is er nieuwe functionaliteit gebouwd in schaalbare services op basis van SpringBoot. De teams krijgen meer verantwoordelijkheid en de infrastructuur zal verder geautomatiseerd moeten worden om deze nieuwe aanpak te ondersteunen.

    Java; SpringBoot; Docker; Swarm; RabbitMQ; FlyWay; GrayLog, Sentry, PostgreSQL

 

Search Relevance Expert (Self employed)
  • Deze organisatie heeft een grote verzameling van applicaties met als primair doel het online verkopen van producten en het distribueren hiervan. Deze applicaties bestaan voornamelijk uit Java (Back-end systemen) en .Net (website). Het huidige landschap wordt On-premise gehost en zit aan het einde van zijn schaalbaarheid. Het applicatielandschap wordt langzaam opgeknipt in kleine Micro-Services die opgebouwd worden met Scala/Akka en gedeployed worden op een Mesos cluster in AWS.