Springer - Testweb

"Het gemak, de snelheid en het werkplezier van online testen in drie stappen: inloggen, testen en analyseren."

De tests van Bohn Stafleu van Loghum zijn zowel handmatig als online af te nemen en te scoren. Via Testweb biedt Bohn Stafleu van Loghum het gemak, de snelheid en het werkplezier van online testen in drie stappen: inloggen, testen en analyseren.
Testweb is vanaf iedere (werk)plek te gebruiken, stelt u in staat om snel en foutloos te scoren en normeren, biedt online responsverwerking, overzichtelijke rapportages, efficiente communicatie met respondenten en bespaart daardoor tijd. Betaling is per afname, dus geen licentiekosten.

Betrokkenheid Freelanders

Testweb is een succesvol product, dat door Springer al jaren succesvol in de markt wordt gezet. Het product was toe aan een herziening. Freelanders heeft de Project Manager geleverd, die de uitvoering door de leverancier in goede banen heeft geleid. Tegelijkertijd heeft Freelanders daarbij een meer agile manier van werken ingevoerd. Korte(re) iteraties, sturen op business value en vooral meer directe betrokkenheid van de ‘business’ gedurende het ontwikkelproces. Dit tot tevredenheid van zowel opdrachtgever als leverancier.

Wilt u meer weten over de werkwijze van Freelanders? Stuur ons een Whatsapp bericht!

Terug naar overzicht