Bolster safety - Bouwen Online leeromgeving

Sam Safety app is dé applicatie waardoor werknemers veilig leren werken.

Sam, safety at mainport, is de applicatie waarmee werknemers op een moderne digitale manier leren wat veilig werken is. Door kleine modules van maximaal 10 minuten aan te bieden is de drempel om te leren laag. Dat is belangrijk, want de doelgroep is van nature erg praktijkgericht. Het materiaal is volledig digitaal, wat betekent dat het altijd beschikbaar is voor de doelgroep. Daar komt bij dat de applicatie de resultaten van de werknemers vastlegt. Hiermee krijgen zij zelf, maar ook de organisatie, inzicht in het kennisniveau van de medewerker(s). Organisaties kunnen deze cijfers ook gebruiken voor wettelijk verplichte rapportages en aanbestedingen.

Sam is een samenwerkingsverband tussen TNO, Malmberg en iTanks en richt zich in eerste instantie op de petrochemische industrie. Maar in feite kan elke ‘high risk’ industrie profijt trekken van een applicatie als Sam.

Betrokkenheid Freelanders

In eerste instantie heeft Freelanders de Product Owner geleverd aan het project, gedurende de eerste 1,5 jaar van het project. In deze periode werd een MVP ontwikkeld. Nadat het MVP succesvol in de markt was getest is de applicatie doorontwikkeld en in 2017 gelanceerd in de markt. Voor de ontwikkeling van het platform heeft Freelanders, naast de Product Owner, ook een analist, een test automation engineer en java developers geleverd.

Wilt u meer weten over de werkwijze van Freelanders? Stuur ons een Whatsapp bericht!

Terug naar overzicht